Binnen het project Jobsponsor steken wij samen met de sportvereniging en de clubsponsoren de handen uit de mouwen. Wanneer wij tijdens een sponsorbijeenkomst op de sportvereniging een presentatie geven kunnen de desbetreffende sponsoren kenbaar maken wat voor functies zij beschikbaar hebben voor re-integratiekandidaten. Wij zorgen voor de geschikte re-integratiekandidaten!

De re-integratiekandidaten krijgen eerst een proefplaatsing aangeboden. Bij goed functioneren zal de sponsor zijn bedrijf op basis van een vooraf afgesproken intentie verklaring de kandidaat een half jaar contract aanbieden. De proefplaatsing bestaat in totaal uit maximaal 2 maanden.                                    Aan een proefplaatsing zijn geen loonkosten verbonden!

Vanaf de eerste dag van de proefplaatsing is er na bemiddelingen R-entree een jobcoach aanwezig die de re-integratiekandidaat de juiste begeleiding biedt. Het doel is dat de re-integratiekandidaat dit traject eindigt met een betaalde baan. De jobcoaching loopt ook door tijdens het arbeidscontract van de re-integratiekandidaat.

De sponsor krijgt er een hoop voor terug. Een gemotiveerde werknemer die de kans met beide handen zal willen pakken. En niet te vergeten: plaatsings bonus of loondispensatie ! Voor de vereniging is het in sommige gevallen mogelijk om gedurende de proefperiode een gemotiveerde extra kracht op het park aan het werk te zien. In deze tijd van schaarste aan vrijwilligers een fijne aanvulling.          

Bent u als vereniging geïnteresseerd? Wij geven tijdens uw sponsoravond een   door u gearrangeerde maar door ons verzorgde informatieve workshop over dit zeer actuele onderwerp.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.